Kiraan apps hari ni 6W2D

Assalam semua, sy nak tanya kiraan hari dlm apps ni betul atau tidaknya . Baru2 ni sy ada pergi scan sbb ad bleeding sikit doc buat kiraan sy dah 6w3d ikutkan apps hari tu baru 5w6d. Hari first last period sy adalah 16/12/2022. Scan hari tu doc cakap takda heartbeat lg, nampak kantung je. Doc minta repeat scan lg 2 minggu

2 Các câu trả lời

Wsslm. Kalau apps dengan kiraan doktor mostly akan ada ralat. Tapi better refer kiraan doktor