Pregnant tapi haid

Assalam semua... Saya nk tanya ada tak pengalaman 1st pregnant tapi keluar darah mcm darah haid...tapi bila pg scan jumpa doctor xda masalah baby ok jer...ada tak yg pngalaman mcm tu? Cara atasi mcm mna? #firstbaby #1stimemom #mommybuntu #pregnancy

1 Trả lời

saya ank no 4 ni mkn perancg stop perancang keluar mcm biase. jd check sbb drh keluar byk rupanya dah 12week. #30Dec2020 #IbuRA #21Left #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec

10mo trước

Kluar mcm biasa maksudnya darah haid ke. Havi ke.