Tak suka air masak

Assalam semua saya nak masuk 10w pregnant. Tp mmg x suka air masak. Minum je trus rasa mual + payau mulut pahit sngat2. Tp kalau vitagen less sugar, milo, jus buah camtu elok pula minum. Air putih je susah nak telan. Cemana ye sis2 skalian? Kang x minum air masak tak elok pula, nak minum tekak xleh nak trima pula. Btw air kami kat rumah ni air coway. Mmg takleh la nak telan air payau je rasa mulut ni

46 Các câu trả lời

Wsalam.. saya pun tak boleh minum air masak or air coway.. mesti rasa mual mcm awak.. tp saya try minum air mineral, alhamdulillah boleh and tk rasa mual atau apa2..

kalau 10w mmg akan rasa air putih mcm tuu. tpi kena pksa jugaa telan sbb nnt bole hidrasi . mnum jus2 lain nii atau air mniss tk bole sllu nnt bole kena gdm

Air masak + limau tanpa gula. Atau air masak + sirap / sunquick tanpa gula. Dulu pun takleh masuk air masak kosong sebab rasa bau sabun 😆

sama lah saya.. cara saya.. tarul lemon dalam botol 1 liter.. targer habis kan 1 liter tu sehari.. tp jgn taruk gula.. just kosong jew

Sya pregnant tak boleh telan air coway atau air masak biasa Klau mineral water botol biru tu boleh terpaksa beli yg tu utk minum.

sama dengan saya, mulut rasa tawaqqq jaa bila minum rasa takpuas.. tapi sebelum mengandung memang taksuka air manis 😞

sy preggy tiba2 dah xleh telan air cuckoo ke coway ke apa. minum air mineral spritzer je. sebb yg tu je tekak rasa okay

sy banyak minum air kelapa Tanpa gula masa awl² pegnen. sbb xnak badan xcukup air. sbb air mineral xsedap bg sy😂

2y trước

Betul sis saya pun minum air barli tanpa gula. Sbab air biasa x sdap and rasa pahit je mulut lepas minum air biasa.

sma ja mcm sya mnum ja dllu nnty pelan pelan awak msuk 2nd trsmster nnty ok la tu air suam msty kena mnum

Sy pun awal2 x leh nk minum, lps minum je mesti akan keluar gaya nk muntah, tpi paksa gak la minum