Bayi 11 bulan tak nak makan langsung

Assalam semua, pernah tak ada baby yg tk nk mkn bubur atau nasi langsung, tp bila bagi biskut atau fries dia makan tu pun sikit .. bila suap bubur atau nasi or buah dia tutup mulutnya rapat² nk paksa pun dia tknk buka .. sy dah buntu anak tk nk mkn ..

2 Các câu trả lời

1, gusi gatal nk tumbuh gigi 2, beralih bulan 3, klau dia nk susu... tkpe bgi je dia susu... janji dia aktif... tunggu sehari dua bru try bgi semula makan mcm biasa..