Spotting coklat

Assalam semua nk tanya , saya dah 3 hari ada spotting coklat , bila time pagi2 bagun tdr jee basah je seluar tengok adaa darah coklat2 cairr keluarr . Dah pergi klinik scan allhamdulillah baby okay jee . Cuma risauu saya baru pregnant 12 week . sapa yang pernah ada pengalaman mcm ni boleh tlong share tak ? risauu sbb baca banyak lepas spotting terus gugur 😩

6 Các câu trả lời

mungkin penat. kalau bkerja puan blh ambik mc or unpaid leave sminggu utk bedrest.