Darah Tompok coklat

Assalam semua nak tanya, saya berada di tempat kerja ada keluar darah tompok coklat. Nak tanya normal ke atau apa perlu saya buat. Sy firstime mengandung 5w6d . Please bantu ..#firstbaby #firstmom #bantusharing

6 Các câu trả lời

5 week.. trimester 1 kan... hmmm spotting chocolate hmmm sis.. i tak berani nak kata normal or tak normal... apa kata sis pergi je klinik or hospital .. and minta nasihat doctor tu...ckp la... i firsttime mom and anak pertama ni... 👌👍 insya allah diorang lebih arif.. and kite pun rase lega kan❤️

1y trước

ok sis... ❤️🌹 hati hati ya. jaga kesihatan diri dan kandungan ya. 🌹

sy kluar brown juga di tmpt kerja wktu prgant 6 weeks. gi hospital dorg tolak emergncy terus sebab takut babybleed. the next day baru cnfirm gugur. sebab scan kantung dah tkde. so awak pegi je check. jgn tangguh. at least doctor tahu record prgnncy awak 😉

1y trước

Sy dah pegi klinik swasta doc scan nampak kantung je belum ad heartbeat dia suruh sy repeat scan 2 minggu lg.. yg bleeding tu dia bg mc untuk bedrest je

sy pon rasa more better sis g klinik dapatkan penerangan dengan doktor, spotting boleh berlaku juga waktu pregnant pape g klinik tau 👍🏻

1y trước

Baik terima ksih , sy pegi ke klinik terus

tknormal. sy pernah jd mcmtu. better sis amik cuti. bedrest. ataupun pergi klinik swasta ckp kat doc kluar spoting. doc akan bg dupasthon

1y trước

Huhu betul jd risau bila buat research 😌 tq awak bg nasihat.

Sis sudah prg klinik ke?? Sya pon baru hamil 5w6d keluar lendir coklat

1y trước

Ada keluar juga sikit2. Risau juga ni .. sy dah bedrest betul2 takde buat apa apa keje.

xnormal. sila berjumpa doc ye