Bengkak kaki

Assalam semua. mommy2 kat sini ada tak yg pernah mengalami kaki bengkak seawal 4 bulan mengandung? Biasanya org ckp kaki start bengkak bila masuk 6 bulan ke atas tp sy 4 bulan dah nampak bengkak. boleh share tak pengalaman? bahaya ke?

2 Các câu trả lời

Saya bgkak start 4 bulan juga. Mula sy tak perasan, mak sy tegur, sy tgk kaki biasa sj. Tp bgkak dkt buku lali. Sy tak boleh duduk 8 jam kerja ofis. Confirm bgkak. Berjalan ok lg. Lps tu dh start later week, bgkak kaki kanan semua. Smtimes naik betis. Dlm seminggu juga dia nk surut. Tnya nurse, dia ckp normal. Pokoknya... Tnya nurse sy semua dia akn ckp normal....

4y trước

samalah kita sis. sy risau sebb berat pun naik byk sgt dlm sebulan. huhu. Nurse ada ckp ke risiko kencing manis ke apa

sy 5 bulan bngkak lepas bgn tidor