mudah rasa sebu perut.

Assalam and hi semua mommies2.. Saya tgh prggy 11w skrg.ank ke2.dis time punya prgncy lain sikit.saya kerap rasa nk kencing dan mudah kena sebu perut.rasa mcm nk sedawa tpi x sedawa pun.rasa mcm angin dlm perut.nak2 ble mlm2 cmni and subuh hari.seksa betul..awl2 preggy dlu mmg alahan teruk.1st prgncy dulu x mcm ni.mmg lgsung xde alahan.. Mcm mne ye nk hilangkan rasa sebu tu?nk sapu2 myk mmg xblh kan.ada x mommies2 yg lalui benda sama? Btw,sy still bf ank 1st yg skrg usia 2y.sush btl nk wean off dia ni.cuma dia bf x sekerap dlu la.sy dh mix kn dia dgn fm..

1 Trả lời

klu akak sapu je minyak angin tp area dada dan ulu ati. sebu tu blh buat apa dik. mmg normal angin dlm bdn. akak dah lupa apa jenis gas yg dlm badan ppuan mengandung.

5y trước

InshaAllah kak..hrp2 mcm tu lah.hrp2 x lama la semua ni.