Usia janin tak sama dengan usia kandungan

Assalam, saya nak tnya.. Saya period last pada 6/6/2021(first day) lepastu sy terus tak period sampai harini. Masa 17/7/2021 sy ada check upt lepastu result -ve. Then saya check lagi sekali pada 3/8/2021 alhamdulillah +ve.. Saya check semalam dr ckp usia baby 5-6 weeks tapi usia sepatutnya 8 weeks kalau ikutkan tarikh last period.. Boleh ke jadi macam tu? Saya mengandung anak first..

Usia janin tak sama dengan usia kandungan
21 Các câu trả lời

sama kes mcm saya..tapi saya pula lari 3 weeks..sekarang 13 weeks..sepatutny 16 weeks..tapi tak pewlh..ikut jew yg dokter scan tu..jnji baby sehat sampai lahir..semoga semuany dpermudahkan..amin