Selsema hidung sumbat

Assalam saya 10w dah pregnant tiba2 harini selsema pula. Hidung asyik sumbat je memanjang pastu hidung mcm berair pula. Nak buat mcm mna ye? Ke mmg normal mcm ni? Kena jumla doctor minta ubat ke cemana?#firstbaby

2 Các câu trả lời

Pergi klinik sis. Nanti doktor bagi ubat. Ibu mengandung tak boleh sebarangan makan ubat . Kena dapatkan nasihat doktor dulu.

1y trước

Esok la saya bagitau doctor sbab esok mmg ada appointment kk juga.

pergi cek di klinik