HSV infection

Assalam ,sape yg pernah ade pengalaman mnghidapi virus herpes bibir? Pelik sbb sy tak pernah buat high risk behaviour ,tp tiba2 bibir sy mcm ade biji2 berair, kali pertama kena 5 tahun lepas ,sebelum brkahwin ,skrng dh 3 thun brkahwin muncul balik biji2 tu ,sy takut, jangkitam herpes ke ni? Knape sy yg kne? Sy xde buat sex bebas pun? 😭

1 Trả lời

saya pernah . dia mcm mata ikan kan bila kncing jadi pedih .. sis g farmasi beli krim nama drapolene .. sy g klinik hbis seratus lebih tp tk jalan skli beli yng ni sapu dekat tmpat kene herpes tu alhamdulillah 3hari dh baik .. cubalah