Buku Pink

Assalam. Sape sini orang kota damansara? Buat buku pink berapa weeks? Ada kawan pergi 11weeks nurse minta balik dan datang 12weeks. Sy sekarang 11weeks++.

9 Các câu trả lời

https://qmed.asia/kkkd/d/klinik-ibu-dan-anak-15 Awak boleh booking tarikh appointment dekat dalam online dulu. Nanti datang just tunjuk dalam phone je

saya call masa baby 4 weeks tapi appointment bukak buku on 11 weeks, sis call dulu set appointment

Klau tak silap sy pn buat buku masa preggy 12 minggu tahun lepas. Dkt kk kota damansara

kne call kk dlu ..sy area selayang kne dtg 12weeks ..skrg bru 7weeks 2days

Saya buat time 12 weeks. Tp tu pun buat appointment dekat web.

Call dulu kk berdekatan utk tnye dah boleh ke bukak buku.

Saya buka masa 11w kat kk damansara juga

sy book 9w sis,bole je,..

saya buat masa 9 weeks