scan x nampak

assalam.. normal ke klu lbh kurang 6 minggu scan x nampak ape2..sy scan pd td doc kte x nmpk ape2 n suh dtg lg 2 mgu..

7 Các câu trả lời

Normal sis.. jangan risau ya... sya scan 6 minggu tak nampak apa2.. scan lagi 7 minggu baru nampak kantung je... scan 9 minggu baru nampak baby sebesar peanut dengan heart beat sekali... jaga diri... jangan buat kerja berat.. 🥰

3y trước

minggu lepas saya saya check upt Samar samar. semalam doktor check upt dah pekat double line

normal sis sya pn scan 6w tk nmpk doc sruh dtng lgi 2w hjung bln ni sya kna p balik..doa kn sya ya..sya pn doa kn sis supaya nmpk kandungan dn cuba positif ❤

4y trước

allahumma aaminn

normal sis. seeloknya dtg scan 10/11 minggu nnti. masa tu inshaaAllah hearbeat, janin kantung semua nampak dah.

sya dpat tau kata mngandung pon dh 8 mnggu tu pon scan x nmpak jlas lagi..

normal..tapi sy dh nampak 6mggu tu.. sis minum susu 2kali sari ya..

4y trước

susu apa sis minum? utk besar kn baby ka?

Normal sis.. Saya scan aritu masa 10w baru nampak

normal tk nmpk..

4y trước

doc ckp apa dgn sis ? tunggu 2week lg klu masi keci mmg tk nmpk lg sis.. fkr yg naik2 sj