contraction palsu

assalam.. nk ty ibu2 semua.. cmne ea nk bezakn32week5day contraction palsu dan betol? mlm td perut mgeras dan sakit pinggang dan punggung.. tp xkerap.. nk tido pon xleh.. #32week5day

1 Trả lời

contraction betul perut mengeras secara konsisten dan semakin kerap sis. klu dtg, pastu hilang tu contraction palsu. ha tmbah lg 1, kalau betul, mengeras + sakit 😊

4y trước

sama² sis. due kita beza seminggu je. sy harini 33w5d. semoga dipermudahkan semuanya utk awak dan bb 😊