scan perut

assalam nk tnya, if nk scan jantina biasanya kndungan brpa minggu ye untuk lbih tepat resultnya. sebab ada yg prgi msih x nmpak jntina bby

3 Các câu trả lời

sy preggy nk msuk 16 minggu dah.. tpi haritu kat hosp.. doc nk scan sbb rutin.. sy cuma tadah perut cam biasa ja.. tetiba doktor kata "aikkk.. wahh awal betul dia tunjuk pistol" 🤣 nohh x sengaja trnmpk awal jantina baby 🤣

2y trước

untungnya dh dpt thu jntina awal, sy ni x sabar nk thu sebab nk beli brg sikit ii 😂

Plg awal 18w. Tp boleh tnggu 20w+ supaya nmpk lebih jelas. Tk rugi bayar klu scan kt swasta 😆

2y trước

kira dlm 5buln lh paling ok, x sabar ni nk scan jntina. nk tunggu 20minggu, skrng bru 16minggu

24w-30w seeloknya