Scan jantina baby

Salam nk tnya ade x mom’s yg prna scan kt klink anda ? klau scan jantina baby 24week dkt klink anda brpa hrga ye? , sbb kt krjaan baby tnjuk bontot aje 😂#ingintahu #firstbaby

12 Các câu trả lời

Awak boleh whatsapp klinik tu tanya untuk harga scan jantina. Tak silap dlam 100 lebih mcam tu sebab pernah tanya. Susah nak dapat harga murah untuk scan jantina baby.

2y trước

Alaa sekadar tanya2 je dlu awak. No phone bokeh ambil kat google je

Boleh pegi kat link ni , http://appointment.sono-ultrasound.com/index pastu booking online boleh dapat harga murah. Cari klinik yg berdekatan dgn awak :)

call tny klink2 dekat2 sis...pas2 tny scan jantina 2d brp...biasanya murah je klo 2d...sb gmbr itam putih...klo 5d ke details scan yer mhal sikit...

sy scan kt klinik nie.. murah sbb tgh ada promosi.. baby pn bg kejesama.. n sy x sempat buang kecil sblm scan.. mmg snang nmpk gender 😁

cari klinik yg ada Sono , murah ja selalunya.. baru ni nampak iklan utk scan jantina... bawah rm50 , boleh cari dkt fb..

Klinik anda tu ada sonobee x? Klu ada bole booking online, weekdays 18rm, weekend 23rm utk gender scan.

2y trước

Ada sonobee

Hi saya week 21 detail scan dekat klinik anda & harga rm180

Scan kt sonobee je sis.. hrga sgt lah murah+berbaloi

Gender scan RM35 di uniklinik.

saya klinik swasta rm55 ja