Baby kurang aktif

Assalam nak tnya, sya bru msuk 28 weeks dan skrng tgh aktif dgn aktiviti hrian, prgerakan baby sya berkurgn berbnding mnggu sblum nie, adkh ibu tu aktif akan effect prgerakan baby?#advicepls #1stimemom #firstbaby

1 Trả lời

Ye. Better take rest utk bg peluang bby bgerak. Kesian kt dia

2y trước

Mksd sy, klu kita byk gerak..mesti penat kan. Bby kt dlm 2x lebih penat. Bila kita relax / rehat, kita blh perasan yg bby sgt aktif. Gitu la.