pedih ulu hati

assalam nak tanya semalam masa sedap tido tiba tiba sakit dalam dada. mcm tak selesa kat kerongkong tu sampai dada. pedih ulu hati kah tu? tak selesa sangat masa terbangun malam tu dan masa tu aktif sangat baby tendang tendang. boleh bagitahu tak kenapa tu? saya dah 28w #ingintahu #firstbaby

4 Các câu trả lời

heartburn... klau x tahan sgt bleh amik gaviscon... doc kk sarankan sy amik tu... smpai sakit tekak n panas hidung kalau kene...

Aah. Saya Sejak mengandung kena. Mmg terus beli gaviscon buat spare kat umah.

sama la sy, asal mlm je mesti rasa mcmtu.. skrg dh 33w

Ya