Pregnant 35 weeks

Assalam nak tanya ada x ibu² perut mengeras sampai rasa nk muntah? Tu tanda kontraksi palsu ke? False Labour ni biasanya boleh rasa usia kandungan brp minggu? #ingintahu #firstbaby

2 Các câu trả lời

False labour seawal 2nd trimester ikt bdn. Sy start jd mcm tu masa 34w, now 38w masih sama, beza cuma kekerapan.

2y trước

Sy pun sama. Dh 1 minggu lebih mual2 mcmni + rasa nk demam. Harini sy checkup, nk tanya knp jd mcmtu

saya 35w ni sakit manja2 je rasa🥹

2y trước

tula pasai. tgok org lain dh start rasa mcm2 tpi saya boleh tdo nyenyak lgi. malam2 tu sakit manja2 gitu je. bby pun tk mngeras ap.