Sakit Bawah Dan Celah Kangkang Normal Ke?

Assalam n hye mummy² smua.. Today sy dh 37w 1d normal ke sakit celah kangkang/bawah semasa bgn dr baring or duduk n semasa brjalan? Nk bgn n brjalan rasa seksa sgt nk mnangis pn ade hnya tuhan jea yg tau sbb sakit dr bawah n celah kangkang smpai peha.. Tanda lahir mucus plug mmg dh keluar semasa 34w n last scan doc ckp kepala baby dh kt bwh but pmbukaan x de lg semasa doc check laluan.. Ade x mummy² dlm TAP nii yg pnh alami ape yg sy rasa sbb preggy sblum² nii x de sakit celah kangkang n bawah.. Normal ke sakit bawah n celah kangkang mcm nii yea? Mummy² blh kongsikn pengalaman n pndapat x? Tq..

2 Các câu trả lời

Yup normal sbb baby dah turun ke bawah. Memang akan rasa sakit sampai laa bersalin.

4y trước

🤗