34Weeks Kicking 👣

Hi Assalam Mommies, Ada tak kat sini baby kicking jenis slow ? Now dh 34weeks, kdg² rasa denyut² je... Slow sgt... Nk kira kicking pon serba salah 😅lebih² lagi waktu siang.. sy cuma byk rasa denyut² + beralun je..

1 Trả lời

Biasa baby aktif pukul berapa mommy? Mcm sy 31 week. Baby aktif subuh, petang, maghrib smpai tengah malam

3t trước

Awak try minum air sejuk. Minum air manis sikit je. Coklat ke. Tapi sikit. Takut GDM plak hehehe. Kalau dia tak kuat, awak cuba baring. Baby saya suka baring belah kanan. Aktiflah kalau baring kanan. Kalau awak bekerja, cuba picit2 pusat awak lepastu biar kejap. Picit lagi sekali. Tekapkan tapak tangan nnt rasalah tendangan dia hahaha selalu sy buat cmtu sebab tengah kerja. Kadang2 tak perasan dia tendang