Newbie

Assalam Hi Mommies sya org bru d sni .. nk tnya kpd Mommies2 yg berpengalaman ada potensi besar tak untuk hamil klu Bersama suami after period ? ?

13 Các câu trả lời

Insyaallah...sy msa subur tu...kan dia ad subur sederhana,subur tggi.lbih kurg la kan...mmmg bsma suami je..hahaha smpai suami kata,mati la abg cmni...hahahahhaha🤣😂..buat pagi..kul 4 pg.Alhamdulillah..sy pregy,now dah 31 w dah..jgn putus asa tau..Allah dah set cantik tuk hmba dia..btw sy ttc 8 bulan after kgguran

Tips paling senang, bsama dgn suami selang 2 atau 3 hari . Dan bhenti bsama seminggu sebelum expected period. Amalkan makan kurma 7 biji sehari (lancarkan aliran darah) dan mnum susu kambing seminggu sekali (pekatkan air mani). Saya consume 2bln. Alhamdulillah ada rezeki. 😉

Kena tau bila waktu subur. Kalau period regular bokeh follow apps kalau tak regular, better track bila waktu subur. Kalau malas track, bersama 2-3 kali seminggu sampai lah next period..

Waktu subur prempuan 14hari dri ari 1st period..Sy guna kiraan camtu..Dlu xtaw bla waktu sbur..Ssah nak lekat..Alhamdulillah skrg baby bump dh 7bulan..😁

5y trước

inshaAllah smga ada rezeki utk sya n suami .. btw tahniah sis

Kn tggu waktu subur..sy dl ambil asid folic..lepas kwn bg saranan.alhamdunillah..lepas sebln ambil asid folic.. mengandung 😊

Insyallah biasanya slps period badan lagi fresh nak hasilkn telur yg baik... Moga ada rezeki puan

Try download apps flo. Nanti dia siap2 kira bila waktu subur kita. Try la. Hee

5y trước

Ok terima kasih sis ats perkongsian 😘

Kadang2 sebelum period pon boleh jadi. Doa byk2 insyaallah ada rezeki nnt

5y trước

inshaAllah Aaminn sis terima kasih 😘

Kalau bersama suami dekat dgn waktu subur, insyaAllah ada potensi..

5y trước

inshaAllah sis 😘

InshaAllah ada...tp lbih baik dalam masa2 kesuburan