Nama anak berbin dan binti

Assalam , maaf saya ingin meminta kepastian mengenai bin dan binti anak . Sekarang saya tgh preggy 10minggu . Saya dalam proses berkahwin , saya terlanjur dulu . Saya ingin tahu kandungan sampai berapa bulan yea boleh berbin n binti kan bapa . Terima kasih

5 Các câu trả lời

kndungan 3 bln ke bwh . kalau nikah. mklumat bapa ada . cuma bin atau binti d bintikan nama2 Allah . tp boleh rujuk pjbt agama d tmpt msing2 ..lain tmpt lain cara.

wslm , hai sis 😊boleh sis, kalau kawen bwh 3 bulan . boleh bin / binti ayah nya. itu kat jpn . semoga sis dan baby dalam keadaan baik2 ☺

Salam sis... Hadnya hanya sampai 3 bulan usia kandungan... Semoga dipermudahkan urusan sis

better rujuk pejabat agama n cptkn la proses nikah.

memang xboleh binti atau bin kan bapak sis..