Baby 10 bulan belum pandai duduk

Assalam ibu²..ada x baby ibu² yg sma dgn baby sy.umur da nk msuk 10 bulan tapi belum pandai duduk sendiri dan merangkak.tp klu sy dudukkan dia blh duduk dan tahan lama.risau la sy🥲.anak 1st umur 9 bulan da blh jln.yg 2nd ni lmbt ckit.ada x ibu² yg ada pglmn sama.nk bt mcm mna yaa

3 Các câu trả lời

Sama siss…. Anak ke2 saya pun macam lambat sikit. Kakak dia dulu 8 bulan dah berdiri & memanjat katil. Adik ni dah 9 bulan baru golek2 je. Duduk, merangkak pun belum. Apa lagi berdiri 😂 saya pun risau juga. Tapi husband selalu positif cakap bagi anak masa dan peluang untuk belajar. Jangan nak asek compare2 dengan kakak dia 🥲

1y trước

inshaAllah..aamin

Setiap anak perkembangan dia lain2. Kawan saya pun ada anak dia hampir umur setahun tak pandai merangkak n duduk. Umur 2 tahun baru pandai berjalan. In sha Allah anak puan tak lama lagi pandai duduk n merangkak. Kalau risau refer pakar ye

1y trước

ok sis tq yaa

Hi awak, baby awak berat berapa ye? Baby awak dah merangkak laju or berdiri melutut ke?

1y trước

inshaAllah sis..tq yaa