Kepala dan perut bby besar

assalam ibu2.. sy scan 23w doktor cek semua ok cuma saiz kepala besar siket dan perut besar siket... risau sgt hati ini. Esok bru buat detail scan ... ade tk ibu2 mcm nie... mcm mne bby lps tu ? Ok tk ?? mintak ibu2 yg ada disini, doakan,, moga2 tiada apa2 yg tak elok berlaku. perkembangan baby normal seperti yang sepatutnya..amiiinnnnnnn

2 Các câu trả lời

saya penah doctor scan perut baby besar yang lain ok ikut week, so doctor bagitahu kalau perut baby besar mean baby besar. alhamdulilah bersalin memang baby besar 3.7kg😅. .sekarang dah 1tahun alhamdulilah membesar dengan sihat.. semoga yang baik² utk awak dan baby..

mg dpmudahkan segalanya..aamiin