leaking

assalam ibu2 smua..sya pregy bru 27weeks 4days tp start dri kmarin ptg ada kluar air tp x bnyk tp basah jgk la sluar dlm dn tembus..pgi ni kluar lgi air tmbus jgk..risau la sya ibu2..ni ank ke 5 dah tpi first time jdi mcm ni..perlu ke sya ke hospital terus ??..

2 Các câu trả lời

Sama kes sy..kalau hari biasa, awk pegi je kk, jmp nurse yg uruskan kes awak..pastu, kat kk pon dorg boleh cek..smlm sy buat cm tu, doktor buat VE, cek bwh, sy discharge whitish..amek sample utk anta lab..dia ckp keputihan pon boleh buat punca leeking

5y trước

Cm setompok cm tu je..anak sulung sy pon bersalin 31 week sbb leeking gak la..sbb tu this time sy mmg berjaga2..hehe

Wasalam ya.. terus pgi hospital.. takut leaking.. pape kene jmpa doktor.. semoga dipermudahkn urusannya ya sis.. smoga sis n baby sihat2 saja

5y trước

tq sis..inshaa allah aamiin..