Tak ada tanda

Assalam ibu2 hamil sekalian, nak tanya.. Saya dah 38w4d dah..kenapa tak dak tanda apa2..? Btw saya gdm on d/c.. Nak beranak awai..sebab takot kena paksa.? Ada tips apa2 tak? Selain bersama suami.., sebab saya dah berpisah 🙂tq mummy sekalian #firstmom #pleasehelp #firstbaby

2 Các câu trả lời

wak exercise ketukketampi jln itik naik turun tangga..kita usahalah ye..tp apa pon mengikut qadar Allah bila bb tu nk lihat duniaa

2y trước

ya2

waalaikumsalam , try mnum kelapa ori .. x da campur apa2 yg kopek trus minum tu .. try gak turun naik tangga ..

2y trước

welcome❤