Bersalin bulan 3 ank first

Assalam ibu, ada petua x nk bagi perut kita xnampak buncit /lebihan lemak sgt? Bulan 3 haritu bru lps brsalin ank first. Lps ank 3bulan hritu sy dh xpakai bengkung wktu mkn, perlu ke pkai bengkung lgi skrg ni?

1 Trả lời

Penyesalan mcm saya belum habis pantang dah stop pakai bengkung. 5 tahun saya buncit walau saya kurus tetap obvious buncitnya & mcm2 tips saya buat. Skrg pregnant lagi & nk tahu juga ada tips tak utk tak buncit balik

11mo trước

Ya sama sis. Sampai org ingat saya pregnant lagi. Badan kita kurus tp perut kita ke depan mcm pregnant. Dulu stress sgt taktau nk buat apa. Tungku dah, exercise kecilkan buncit dah, sapu2 lotion dah. Tak jugak hilang. Stress org ashik tanya pregnant ke. Selalu jawab pregnantkan tahi. Skrg pregnant lagi nk tau juga tips di sini boleh flat kan balik tak perut. Serik & menyesal, pasni mmg nk on bengkung je sampai habis pantang