Rasa Pergerakan Baby

Assalam.. Hai sy dh 17 mnggu 4 hri.. Kdg2 sy rasa mcm ad prgerakan halus je n skejap2 je.. Sy trfikir yg baby tgh brsuka ria dlm perut ibu die?.. Ade tak ssiapa yg pernah alami mcm sy dlm usia kndungan 17 mnggu ni? Mmg dh boleh rasa prgerakan baby ke? ?

1 Trả lời

Yes.. tp xde lh kuat sagt sbb baby masih lgi kecil.. sya pon 17 weeks, saya dh rasa prgrakan baby saya.

5y trước

wahh yeke.. Tulah sy rasa skjap2 je, lmbut n halus je.. Tk sgka plk btul2 dh boleh rasa prgerakan baby ☺️