Fobia

Assalam hai, sy bru post miscarrieged. Da 4bulan gugur. Tp smpai skrg sy rasa tkot utk preggy lg sb fobia mse ggur aritu.. Doktor tarik bnde tu kluar..its really painful! N im get fobia tp smpai bila kita nk tkot atau fobia kan sb sy nak anak tp sy tkot utk beranak. Apa perlu sy buat..? Sy blm ada anak lg ni ?

2 Các câu trả lời

Waalaikumussalam. Takziah atas apa yang berlaku. Take time puan, bila dah sedia boleh merancang untuk mengandung semula. Bercuti ke mana-mana dulu untuk tenangkan fikiran, keep mind positive. Tak perlu terburu-buru sebab puan lebih kenal badan dan emosi puan. 😉 In Shaa Allah, akan ada rezeki nanti.

Be positif sis.