berat baby dalam kandungan ❤

Assalam hai mommy sekalian..saja nak tanya pengalaman mommy2 semua pada kandung 20 weeks berat baby dalam kandungan berapa gram? Semalam sy scan di kkia berat baby sy 273gram..dokter kata normal..cuma sy nak tau je berat baby2 mommy semua berapa dalam usia kandungan mcm sy ni..❤❤

29 Các câu trả lời

Saya 19week berat baby 336g , doktor kata boleh tahan berat dia 😂

4y trước

Ye betol tu..amenn ❤❤

Sy scan 24w 700g....time 20w xscan pn..now 31w dh 2kg

4y trước

Takpe boleh je banyak biru pun..hihi 31w takde g scan..tapi masa 28w ade scan baby 1.2kg...😊😊 normal la tu kalau besar dokter cakap dah kot...baby kan cepat membesar dalam perut mommy...

Sy 6bulan br 4 hari lepas prg check up berat baby 600gram

4y trước

Alhamdulillah..janji baby sihat sempurna okey lah kan...semoga urusan sis dipermudahkan ❤❤❤

Sy scan 18 weeks baby 250g.. doktor kata ok je..

4y trước

Ye betoi...yg penting baby sihat...

Saya 21 weeks 394 gram 🤭

sy 21 week 500g, 33week 2.3kg

Sy scan 20 weeks brt baby 356g 😊

4y trước

Wahhh boleh tahan ye..😆😆 semoga urusan sis dipermudahkan...janji baby sihat sempurna kan...

Sya 28w 1.109kg normal x

Sy hr tu 21 weeks dh 430g🤭

4y trước

saya 19 w lagi 2 hari nak masuk 20 w kena mrh dgn doc sbb berat baby 300g. Katanya baby ada risiko untuk besar hm

37 weeks...2.4kg