Blood Glucose

Assalam & hi everyone.. im in early stage of pregnant 11weeks, this morning i check my blood glucose & the result shows 8.1... quite high rite? Any tips how to control this since im not yet check with KK... x nk minum air gula... help me to advice.. thx..

2 Các câu trả lời

Kawal sugar intake. Tapi kalau gula dalam darah ok pun, mengandung lebih dari umur 25 tetap kena minum air gula (not sure first baby only or what)

Peraturan skrg klu umur dh cecah 25tahun mmg wajib minum air gula tidak kira anak pertama atau ke berapa. Masuk 7bulan nnt mmg minum air gula dh