Tak dengar jantung baby (8 minggu)?

Hi assalam, boleh saya minta pandangan ibu2 sekalian... saya selalu sakit pinggang dan perasan sy punya nenen sakit yang amat terutama pagi... Check UPT dah double line... Pergi kk nak buka buku Pink sebab alahan agak teruk juga... Sekarang ni hanya boleh makan nasi goreng kosong je tak keluar balik.... Dah tiba hari g kk... Kena tendang sebab terlalu ramai ibu2 nak buka buku Pink beratur dan dia ada minta buat scan klinik swasta... Hari yang sama juga sy pergi scan.. Dan diberitahu bahawa kandungan sy dah 8 minggu tapi masih tak dengar bunyi jantung baby... Adakah ini normal... Ibu2 boleh share pengalaman... #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #seriusnanya

1 Trả lời

kdg ade y lmbt ade cpt..6 org ank sy plg awl 8 week nmpk jntung n dgr...plg lmbt dlm 11 week..xpe sis tggu lg 2 week camne

3y trước

betul sbb bb x mnjadi klau xde..xpe still positif ya..insyaAllah doa bnyk2