Buku pink

Assalam. Bila waktu terbaik untuk buka buku pink ya? Dan sekarang musim pkp, prosedur macam mana yaa ? Tq

5 Các câu trả lời

wslm .. dlm usia kandungan 2 bulan ..kalo kawasan sy k.trganu ..sy gi je klinik ..xbuat appoiment pun tapi pastikan gi awal pagi sbb buka buku pink ni ambil mase lame sikit ..

waalaikumussalam, kawasan saya kena call dulu book appointment. usually nurse akan suruh datang bukak buku pink mass kandungan dah 11weeks mscam tu

kne call kk bt apoitmnt sis .. mcm tmpt sy ni redzone mmg xblh nk walkin .. sy bt apoitmnt dh 2mngu hjung bln ni bru blh g bkk buku ngam2 12week ..

Call KK brdekatan utk buat appointment...nnti nurse bgtau...

Call kk berdekatan utk set appointment