Boleh share mengalaman yang pernah guna?

Assalam ada yang pernah guna? Boleh share mengalaman?

Boleh share mengalaman yang pernah guna?
8 Các câu trả lời

ada 3 mggu yg lepas..lepas masukkan ni..keesokanya ada keluar mcm lilin..berpasir sikit ja..lepas 1 mggu tu..doktor sah kn sy mghadapi gbs..jd masa nak branak tu kena bgtw doktor yg kita ni ada pembawa gbs..skrg masih ada keputihan tp tak banyak..kdg2 dr pemakanan kita juga yg menyebabkn keputihan yg bnyk..sdh guna ni pun kdg keluar warna hijau tp tak gatal..klu boleh lepas kencing tu kena cuci dn lap kering...dan amalkan cuci guna daun sirih dgn garam utk mengelak bakteria membiak bnyk..doktor tak bg ubat tu..

pernah guna.. ubat ni berkesan dlm 1 minggu je.. lepastu keputihan datang balik.. 4 kali guna ubat insert ni.. then gi klinik swasta Dr bagi ubat insert yg utk 7 hari punya.. pun sama jgk.. end up keputihan masih ada... bila gi buat swab amik sample keputihan.. resultnye sy diagnose gbs+... alhamdulillah baby da selamat bersalin.. sy kna on antibiotik sebelum bersalin.. dan baby selepas bersalin on antibiotik 5 hari di NICU...

3y trước

sama macam sy,masa mengandung ank no2

Saya pun pakai, sebab keputihan banyak sangat, kencing pun kotilor.. and doktor sarankan guna ubat ni, Alhamdulillah keputihan berkurang kencing pun mulai bersih kembali..

maaf puan sy tiada pnglmn mnggunakan ubt ni .tp xpe sy try up status puan ni ea..hrp ada mommy lain sudi share pnglmn mereka dgn puan..

Lepas pakai ni keputihan kurang. Buang air kecil dulu sebelum masukkan ke dlm miss v. Lepas masukkan terus baring n jangan byk gerak.

pernah guna. masukkan dalam vagina malam dan terus tidur. dan malam tu tak dibenarkan bersama suami.

sye prnh pkai msa ank first..tpi ok lha keputihan tuhh makin kurng

pernah guna pregnant anak ke 2 dan ke 3