Puasa Sewaktu Mengandung

Assalam . ada tak ibu2 yang boleh share tips/pengalaman atau cara amal makanan bagi yang mampu dan pernah berpuasa sewaktu mengandung walaupun cuma beberapa hari. Maaf bukan niat untuk menyakiti baby atau diri sendiri . cuma saya nak cuba . Seandainya diizinkan walaupun sehari . 😁 Anak pertama. InsyaAllah . Terima kasih

2 Các câu trả lời

saya pun nak cuba puasa pregnancy kali ni. tak dapat penuh. dapat puasa selang2 hari pun jadi laa kan.

2y trước

tu lahh. betul sangat . dapar beberpa hari pon da alhamdulillah sgt