HOSP KERAJAAN SUAMI TEMAN

Assaalamualaikum mommies, sy ada dapat inform kalau suami nk teman kt labour room hosp kerajaan sekarang kena pergi kursus betul ke ? Kalau kena mcmna prosedurnya kena call siapa? Kalau hosp Shah Alam/Klang macamana pula. Ada sesiapa tau? #ingintahu #bantusharing Terima kasih moga dipermudahkan urusan yang menjawab ✨💐

2 Các câu trả lời

yg sy tau hosp melaka je yg suami kena pergi kursus tu..kalau negeri lain..ada yg boleh masuk mcm johor,tganu..ada yg xboleh mcm penang..

12mo trước

oh okay2..;)

Sy hosp melaka, sy cll or tnye kk yg tgok sllu sy buat check up..dia yg set kn utk krsus pneman nnti..kena rjin tnye or call

12mo trước

Ouh. Terima kasih ya