Darah keluar 6 weeks

Aslmualaikum alhamdulillah skrng sy mengandung baru 6 minggu.kandungn skrng ni untuk anak pertama. Sebelum ni 3 kali gugur di awal kandungan. Dan kali ni juga darah keluar sejak awal 4 minggu . Jadi sy minta doa pada smua ibu2 yang ade di sini untuk doakan sy agar kandungan kali ni selamat dan sihat . Dan minta siapa2 yang pernah alami keadaan macam ni tapi baby selamat sihat atau sampai melahirkan selamat boleh kongsikn pada komen agar sy sentiasa dapat aura positiv baby akan sihat in shaa Allah. Barakallahu fikum #firstbaby #pleasehelp #ingintahu

2 Các câu trả lời

Saya pon mengandung anak pertama minggu ke 7 pregnant and doc bgtahu risiko gugur tinggi sbb selalu keluar spotting coklat. InsyaAllah tiada apa, bnyakkan zikir dan berdoa. Sy doakan ebu dan baby sihat sentiasa. Bnyakkan makan makanan berkhasiat sgt mmbantu pekermbangan janin🤰🏻🥦

1y trước

alhamdulillah terima kasih siss. ☺️