klinik or hosp

aslm , someone boleh terangkan tak , mana yang more better untuk bawah umur , n perlukan privasi , hsptl swasta or klinik swasta , atau kerjaan sahaja ? n tanpa pengetahuan parent dia , penjelasan

2 Các câu trả lời

kalau bawah umur, better pergi swasta.. swasta lebih mudah kompromi walaupun parents awak taktau..kalau kerajaan tetap akan panggil parents.. banyak yg akan terlibat kalau awak pergi kerajaan..saya sarankan awak pergi swasta.. kawan saya tak kawen lg dan pernah pregnant lpstu gugur, dia terus pergi swasta.. swasta tetap akan bg awak rawatan walaupun parents awak taktau.. kalau kerajaan dia akan call parents dlu..

Hosp swasta pun akan tanya kahwin bila apa semua cuma tak mintak sijil nikah je. Adik bawah umur confirm lg panjang dia tanya walau kat hospital swasta pun.