Bila boleh tahu jantina bayi..

Aslm mom semua... Bila blh tahu jantina bayi tu... Sebb saye dh nk masuk 23weeks .. Saye ni first mom... 24weeks baru nk gik cari barang bayi dgn diri sendiri sebb saye belum beli satu pun barang ii bayi ..

7 Các câu trả lời

wsalam...24weeks pun dh blh nmpk dh puan..jika bby mmberi kerjasama...😂🤭sbb mcm ank sy dlu ms sy pregnant dia suka sorok2 kang dia tnjuk muka dia je dgn belakang dia..xbg tgk..🤭esp ms buat details scan..puas sonographer duk try scan...bby duk pusing je dlm perut mcm main kejar2 pulak..punya pyh nk scan .🤣kalau ingtkn balik rs mcm kelaka pulak...mg dpmudahkan segalanya amiin

hii. dah boleh tahu dah tu sis. better sis buat detail scan sekali. detail scan boleh tengok keseluruhan tubuh baby, sihat ke tak ke. and boleh tengok jantina sekali tau. 23 minggu tu mcm dah lewat jugak tu better sis buat cepat. ni saya suggest je ya

hehe sy pon khamis ni nkgi buat detail scan dan 5D. saja² nk tgok rupa bby comel mcm mna 😂. khamis ni dah 25w bru laa nkgi scan jntina skli nk beli brang bby haha.

1y trước

24weeks ni nk pergi kk.... 29 hari bulan ni pun nk pergi cari barang bayi

sy scan kk 20week dah nmpk jantina tp doktor x confirmkan, repeat scan swasta 22 week makin jelas dan confirm jantina sama mcm scan 20week tu..

boleh sangat dah tu nak tengok gender hehe, saya scan gender pun 19w5d dah nampak dah. sekarang dah 22w2d🫶🏻

Saya masa 12w scan doctor ckap mcm girl, pastu 18w scan mmg girl. 22w detail scan mmg confirm girl

Dah boleh scan jantina baby. 20w dah boleh nampak.