Ingin tahu

Aslm. Ibu ii semua..klau sye pergi check 23/4/23ni blh ke....sebb sya dh deal sebulan 3minggu period ni pun dh masuk 2/4....#ingintahu

2 Các câu trả lời

Sis dah check upt kat rumah ke? Beli je dkt watsons/guardian yg murah. At least betul2 tahu positive atau negative

check apa? deal sebulan 3 minggu period? sy tak paham ayat awak 😅

1y trước

Boleh test upt dulu di rumah sis. Kalau negative jugak mungkin boleh ke klinik utk check ada masalah lain tak