Kantung ke?

Aslkm..sy nk tanya...ini kantung ke? Gmbr diambil 3.9.2021...skrg sy pregnant 17weeks..#ingintahu #firstbaby

Kantung ke?
2 Các câu trả lời

Allahuakbar..😯 nmpk Mcm yea jer ne..gmbr tahun lepas kan🙄 so..skg hamil lg ne kn jaga pemakanan penting n jgn terlalu stress..dan think positif ok😃 semoga sis sihat2 sejahtera baik2 saja n dipermudahkan segala urusannya😘👌👍💪🤲

3y trước

😃🤲👍👌💪😘

Erm harini dah 17/1/2022. Maksudnya macam mana sis? Sis gugur ke tgh preggy?

3y trước

❤️🥰