Normal Ke?

Askm nak tanya mummy semua.. Normal ke start 36 minggu ritu baby selalu sedu2 dlm perut ni? Sekarang dah 38 weeks still selalu sedu2 juga.. Tapi alhamdulillah baby sktif je dlm perut?

20 Các câu trả lời

Mcm mana nak tahu baby tu sedu. Saya dah 36 minggu tapi xboleh nak bezakan baby gerak, baby tendang dan baby sedu

4y trước

Nnti awak Rasa mcm denyutan jantung kat prut awak Tu lah Nama nya baby tgh sedu

Biasa Tu sis..sye MSA nak bsalin tgh than contraction dlm LR pun baby smpt LG sedu dlm perut 🤣🤣

Yakah sedu.... setahu saya itu denyutan jantung baby yang Kuat berdenyutan Kerna baby semakin besar.

sy 33 minggu pun bby slalu sedu2.. rasanya tu normal... doakn ja yg baik2

sya skrg 39 mggu 2 hari.. makin kuat baby sedu , rasa risau pn ada

Ohh ade ye bby seduu.. Bru thu.. Gerakan cm sedu tu kan hihi..

Sya 25week baby dh star sedu dlm perot hari ada rasa baby sedu

Aha kannn, makin nak due makin pulak rsa dia sedu 😅

Mcm mna rasa bby sedu tu? Start bpa weeks bby sis sedu?

Aha kannn, makin nak due makin pulak rsa dia sedu 😅