19weeks&1day

Ask kolang po normal lang po ba na manasin na agad mga paa kopo? 4months and 12days palang po tummy ko. Thankyou po sa sasagot. Ftm here.

2 Các câu trả lời

Mommy, edema is normal sa pregnancy but 4mos is a little bit too early. Kasi edema also is a sign of pre eclampsia (pregnancy Hypertension). Monitor your BP and your food intake. Elevate your legs po - higher than your chest while ankle pumps

4y trước

Thankyou mommy! Godbless po..

Too early po, drink more water momsh

4y trước

Thankyou mommy... Namamanas na kasi agad paa ko, 4months palang.