FTM po. 34 weeks preggy

Ask ko lang po ano po kayang magandang brand gamitin for alcohol, wipes, cotton, diaper, formula milk para kay baby at para po sa pag anak ko? Ty po.

1 Trả lời

Alcohol- any 70% isopropyl solution Wipes- waterbased and unscented like Sweet Baby, Soondoongi and Cycles Diaper- depende sa hiyang kay baby. You can check out Rascal and Friends and Ultra Fresh sa Lazada Cotton- i personally like yung jumbo na cotton balls from Sanicare or cotton pads/ rounds like Cleene and Moby