Scar Remedies

Hi! Aside from Tiny buds scar gel na madalas out of stock, may iba pa po kayong alam na remedy for mosquito bites na nag scar? Thank you.

2 Các câu trả lời

Desowen cream, apply a very thin layer on insect bites. Napaka-effective, within an hour mawawala ang redness if fresh bites. It is also a med for skin allergies

4y trước

Wow, first time ko lang po marinig yung name. Sige mommy, i’ll check it out. Thank you! 😊

Try po Kiddie Momma's Scar remover. All natural products so it's really safe even as early as 6months.

4y trước

Thank you mommy! I’ll check it out too. 🤗