just tnya

Asalamualaikum..maaf bertanya sy ni seorang yg berbadan besar..berat sy melebihi 150..kalian rasa sy blh mengandung ke??,sbb suami sy betul2 ingin kn anak

47 Các câu trả lời

Boleh je. Tpi seeloknya kurgkan berat bdan tkut effect dkt bby je.

Boleh walaupun sukar blh je. Usaha sis. Moga Allah mudahkan

Tq semua....doakn sy ye...korang mmng terbaik..

Insyaallah sis..berusaha Dan minta pada Allah..

Tak ada apa yg mustahil kalau Allah nak beri rezeki

Boleh saja sis. Try amalkan good diet from now

Insyaallah dapat yg pentingnya ada usaha

In syaallah .. Boleh ..

berat sy 120 kg .. Alhamdulillah smpi da rezeki sy .. setelah 5 tahun menunggu .. insyallah .. selagi ada rahim , selagi tu ada rezeki untk memiliki ank ..

Waalaikumusalam..percaya pada rezeki allah sis..insyaallah..berat bdan bukan penentu..