gerakkan bby

Asalamualaikum smua..mommy nk tnye..klaw bby bump bru 6 bulan mmng gerakkn bby tu slow lgi ke??sbb dri smlm xmcm biasa bby ni xgerak dri smlm smpai pgi ni??blh bgi pncerahan tk??sye risau pulak..slalu bby aktif gerak bila dah msok wktu magrib smpai ke tngh mlm..tpi dri smlm smpai pgi ni xder prgerakkn lngsung??risau

2 Các câu trả lời

Sis nye kiraan pergerakkan bby ckup 10 pergerakkan x ek dr 9pg smpai 9mlm.. jika xckup better sis g hsptl asap..tkut anythng happen to bby inside yg kita xtw...

Kalau 6bulan masih normal kalau baby kurg gerak.. Sye bulan 7 haritu dh gie hospital sbb baby kurg gerak.. Doktor ckp normal.. Sye preggy 6bulan gak.. 😁