13 week sakit perut

Asalamualaikum smua nak tanya saye 13 week selalu sakit perut seperti mncucuk dekat bawah pusat , apa kah ini di sebab kan saye selalu buat keje berat atau ini perkara biasa , saya takut sngat brlaku misscarrage lagi ##ingintahu #pleasehelp #firstmom

1 Trả lời

Walaikumsalam. Boleh jadi juga sebab kerja berat. Elakkan buat kerja berat selalu, atau berdiri terlalu lama. Badan bawa baby kan, kena banyak berehat.