Punya anak batu ibu minum ais

Asalamualaikum , nak tnye betoi ka kalo kita bf anak jadi batuk bile kita minum ais batu . Mak mertua saya pesan orng sekeling pun ckap cm too salah kan saya anak batuk bkahak sbb saya minum ais batu . Xpasal2 saya kena mbebl degan husban .malah dia kata xnak dego orng kata adoii saya nie dah laa time puasa nie mmg xtngal ais dhaga dia lain macm ? .suami marah2 pun dia oder jgak kat saya ais batu 🥴

2 Các câu trả lời

minum sorok sorok jela sis. kadang kan, kalau ibu yang bf ni teringin makan atau minum sesuatu, bila dapat tu kan, ibu akan rasa happy excited semua kan, dalam masa sama boleh jadi milkbooster jugak tau.

Mitos